Meat de Biet

LET OP: per 1 april zal Marielle van Meat de Biet stoppen met leveren. Marielle gaat zich meer op de begeleiding van mensen die hun eetpatroon willen veranderen richten en stopt met de catering. We vinden dit natuurlijk heel jammer maar wensen Marielle veel succes met deze stap! De bestelronde van 27 maart zal de laatste zijn waarin je spullen van Meat de Biet kan bestellen.

Een catering met een passie voor biologische producten en de Paleo levensstijl. Het is mijn missie om meer mensen energie te geven en een andere kijk op eten. Gezonde voeding is namelijk super lekker en hoeft niet te smaken naar piepschuim. Lekker eten en meer energie wie wil dat nou niet!
Wat kan je verwachten van Meat de biet? Alle producten worden gemaakt met liefde en zijn biologisch. Ook zijn de producten vrij van gluten, geraffineerde suikers, peulvruchten en zuivel.

Naast de producten voor de Goeie Kost maakt Meat de biet catering op maat. Ik denk met je mee en alles is mogelijk van taarten tot streetfood! En van ontbijt tot diner!

Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op mijn website : www.meatdebiet.nl of neem contact op via 0610390154 ik krijg te eten dus ik bijt niet!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.