de Kaasdonk

LET OP: 16 AUGUSTUS GEEN LEVERING IVM VAKANTIE!!!
Zorg voor zuivel, dat is het motto van kaas- en zorgboerderij De Kaasdonk. Wij, Marlies Boons en Jan Meijs, runnen de zorgboerderij voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met hen maken wij op ambachtelijke wijze rauwmelkse kaas. Onze koeienkaas maken we van de biologische melk van Pieter en Ria Boons uit Raamsdonk. Al onze kaas wordt in eigen streek verkocht. Aan Goeie Kost leveren wij diverse soorten koeienkaas van biologische melk.

De Kaasdonk is gevestigd in een oude boerderij in Raamsdonk aan de Lange Broekstraat 2 B. Wij zijn niet SKAL-gecertificeerd. Door de kleinschaligheid zijn de kosten van de certificering voor ons niet op te brengen. De koemelk is biologisch en komt van een SKAL-gecertificeerde veehouderij.

Het is een prachtig proces om van melk kaas te maken. Wij werken graag met onze handen en met ons hart. Onze deelnemers zijn bij alle stappen in het proces betrokken. Samen zijn wij trots op ons product! Kaas ambachtelijk en met zorg gemaakt. Niet groot maar goed, met aandacht voor mens en dier.

Kaas- en zorgboerderij de Kaasdonk
Lange Broekstraat 2 b
4944 XJ Raamsdonk

info@dekaasdonk.nl
www.dekaasdonk.nl

Alle 6 resultaten