Elemental

Samenwerking met Elemental

Met trots starten we een samenwerking met het mooie initiatief van Goeie Kost!-ganger Luara Kamma Moore: Elemental.
Elemental is een winkel op het Bredase ‘Stek‘. Luara verkoopt in haar winkel verpakkingsvrije levensmiddelen, kruiden, thee, koffie en schoonmaakproducten.
Dat werkt heel simpel: breng zakken en potten naar de winkel en laat ze vullen met hoogwaardig biologische droogwaren en afbreekbare schoonmaakproducten.
Het is zeker de moeite waard eens een kijkje te gaan nemen in haar winkel, maar omdat we zeer gecharmeerd zijn van haar initiatief willen we ook graag een actieve samenwerking aangaan.

Vanaf nu is het daarom mogelijk om via Goeie Kost! bij Elemental te bestellen en tegelijkertijd met je Goeie Kost! ook producten van Elemental op te halen!

Hoe doe je dat? Ook heel simpel!

1. Je gaat hier naar het speciale Goeie Kost-website gedeelte van Elemental waar je kan bestellen. Je geeft bij het afrekenen aan bij welk Goeie Kost! afgiftepunt je de bestelling wilt ophalen,
2. Vrijdag haal je de bestelling samen met jouw Goeie Kost! bestelling op bij je opgegeven afhaalpunt.
We doen natuurlijk ons best om afval te verminderen. Droog voedsel wordt in composteerbare papieren zakken of schone gerecyclede potten gedaan. Vloeibare bestellingen worden in flessen gedaan. Wij verzoeken je de potjes en flessen in te leveren bij je inleverpunt. Dan kunnen we ze weer gebruiken! We gebruiken hier bijvoorbeeld ook de flessen en potten van de Hillekens Hoeve voor!

Bekijk hier het overzichtelijke stappenplan: Goeiekost_Stappenplan 

Je kan alles ook nalezen op het Goeie Kost! gedeelte van de Elemental-site. Bij vragen over producten kan je contact opnemen met Elemental.
We hebben zelf geen producten van Elemental in onze voorraad, het is echt een samenwerking. Dat betekent ook dat wij echt alleen als inlever- en ophaalpunt fungeren. Voor vragen of opmerkingen over bestellingen zijn onze vrijwilligers geen aanspreekpunt, dat blijft Elemental!