Bakkerij de Gomer

Brood zonder toevoegingen zoals broodverbeteraars, vetten, suikers, e-nummers of andere rariteiten. Meel, water, zeezout, desem of gist en daar een heerlijk brood van bakken. Dat is wat we doen en waar we voor staan. Ons tarwebrood bestaat uit tarwe, ons speltbrood uit spelt – niet voor een deel, maar volledig – gewoon zoals het hoort.

Sinds 1981 bakt Wal van Loon “brood van de Gomer”, een begrip in Breda en omstreken. Eerst als desembakkerij later ook gistbrood.

Er worden alleen biologische ingrediӫnten gebruikt. Het brood is Skal-gecertificeerd, skalnummer 101710. Meel komt van Hermus uit Made en van de Commandeursmolen uit Limburg.

Bakker en eigenaar Wal van Loon
Bakkerij De Gomer
Chassésingel 5
4811 HA Breda

076 5211 4041
info@bakkerijdegomer.nl
www.degomer.nl

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond